TIRA LED MUVIT IO MIOLST002 5M 24W COLOR RGB+CCT REGULABLE WIFI

Precios para usuarios registrados

Compatible con Google Home y Amazon Alexa Control remoto mediante Smartphone WiFi: 2.4GHz APP: muvit iO Home Administración de permisos Especificaciones Color Regulable RGB + Blancos (CCT) 1200lm / DC12V 2A 24W Hasta 20.000 horas Waterproof: IP65 (Tira LED, no transformador) Voltaje: AC100-240V 50/60Hz Número de LEDs: 90 Ra> 80 Longitud: 5m Crea grupos para controlar hasta 200 dispositivos a la vez Incluye 5 Adaptadores para esquinas Incluye 3 adaptadores de ensamble Eficiencia energética: A+ Resistencia: IP44 (salpicaduras) Fijación mediante adhesivo 3M...
Últimas unidades en stock:

  • Detalles de producto

    Detalles de producto

    MUVIT
    "MUV-LED MIOLST002
    2 Artículos
    2023-12-10
    Nuevo
  • Opiniones
  • Condiciones de venta

    Ibèrica ofereix la possibilitat de lliurar i instal·lar els electrodomèstics de gamma blanca de lliure instal·lació a el client final (Rentadores, assecadores, Rentaplats i frigorífics).

    Només has de sol·licitar-ho amb una nota al tancar la cistella posant les dades del client i el nostre equip de logística es posarà en contacte i realitzarà la entrega. Aquest servei només es pot contractar per a lliuraments a Catalunya per motius de quilometratge.

    Si té algun dubte truqueu-nos per informar-se al nostre equip comercial o mitjan un mail a info@comercialiberica.com i de seguida li respondrem.

chat Comentarios (0)
No hay opiniones del producto.

Productos relacionados