ENCIMERA CATA 08068501 CCI6021 BK 3F CRISTALGAS NAT

Precios para usuarios registrados

Cristal Sistema de anclaje Pletinas fijación Anchura del aparato mm 590 Profundidad del aparato mm 510 Altura del aparato mm 52 Anchura del hueco mm 555 Profundidad del hueco mm 475 nº de quemadores 4 Encendido eléctrico integrado en mando Válvula seguridad Parrillas / Quemadores hierro fundido Preparada para gas natural Preparada para gas butano Inyectores de gas butano incluidos como accesorios Triple Corona 1 x 3,5kW Semi-rápido 2 x 1,75kW Auxiliar 1 x 1kW Potencia del aparato (kW) 7,5 kW...
Últimas unidades en stock:

  • Detalles de producto

    Detalles de producto

    CATA
    224248
    1 Artículo
    2018-03-02
    Nuevo
  • Opiniones
  • Condiciones de venta

    Ibèrica ofereix la possibilitat de lliurar i instal·lar els electrodomèstics de gamma blanca de lliure instal·lació a el client final (Rentadores, assecadores, Rentaplats i frigorífics).

    Només has de sol·licitar-ho amb una nota al tancar la cistella posant les dades del client i el nostre equip de logística es posarà en contacte i realitzarà la entrega. Aquest servei només es pot contractar per a lliuraments a Catalunya per motius de quilometratge.

    Si té algun dubte truqueu-nos per informar-se al nostre equip comercial o mitjan un mail a info@comercialiberica.com i de seguida li respondrem.

chat Comentarios (0)
No hay opiniones del producto.

Productos relacionados