CAFET. SOLAC CE4481 20B EXPRESSO

Precios para usuarios registrados

Presión:20 bar Información adicional:Cafetera espresso de 20 bar de presión para que disfrutes de la intensidad de un café 100% espresso con toda su crema. CE4481 Espresso 20 bar es una cafetera robusta y compacta, de diseño elegante en acero inoxidable que invita a mantenerla siempre en un lugar visible. Incluye un vaporizador especialmente indicado para calentar leche, hacer capuchinos e incluso obtener agua caliente para tes e infusiones...
Disponible:

  • Detalles de producto

    Detalles de producto

    SOLAC
    255975
    70 Artículos
    2022-11-24
    Nuevo
  • Opiniones
  • Condiciones de venta

    Ibèrica ofereix la possibilitat de lliurar i instal·lar els electrodomèstics de gamma blanca de lliure instal·lació a el client final (Rentadores, assecadores, Rentaplats i frigorífics).

    Només has de sol·licitar-ho amb una nota al tancar la cistella posant les dades del client i el nostre equip de logística es posarà en contacte i realitzarà la entrega. Aquest servei només es pot contractar per a lliuraments a Catalunya per motius de quilometratge.

    Si té algun dubte truqueu-nos per informar-se al nostre equip comercial o mitjan un mail a info@comercialiberica.com i de seguida li respondrem.

chat Comentarios (0)
No hay opiniones del producto.

Productos relacionados