AURICULARES SONY MDREX155APR MICRO ROJO

Precios para usuarios registrados

Compatibles con smartphone, con mando y micrófono integrados Diafragmas de neodimio de 9 mm para un sonido dinámico Cómodos tapones de auricular de silicona de ajuste seguro Ligero para disfrutar de la experiencia definitiva de movilidad con música Tipo de cable en Y, de 1.2 m de longitud unidad de diafragma 9 mm, tipo cúpula (bobina de audio CCAW) respuesta en frecuencia 5Hz - -24.000Hz longitud del cable Aprox. 1,2 m, cable de Litz, tipo Y *...
Disponible:

  • Detalles de producto

    Detalles de producto

    SONY
    242776
    100 Artículos
    2021-06-04
    Nuevo
  • Opiniones
  • Condiciones de venta

    Ibèrica ofereix la possibilitat de lliurar i instal·lar els electrodomèstics de gamma blanca de lliure instal·lació a el client final (Rentadores, assecadores, Rentaplats i frigorífics).

    Només has de sol·licitar-ho amb una nota al tancar la cistella posant les dades del client i el nostre equip de logística es posarà en contacte i realitzarà la entrega. Aquest servei només es pot contractar per a lliuraments a Catalunya per motius de quilometratge.

    Si té algun dubte truqueu-nos per informar-se al nostre equip comercial o mitjan un mail a info@comercialiberica.com i de seguida li respondrem.

chat Comentarios (0)
No hay opiniones del producto.

Productos relacionados