E-BOOK DENVER EBO-626 6 4GB

Precios para usuarios registrados

Pantalla Carta de grado A de 6 (resolución: 1.024x758),Admite tarjeta MicroSD de hasta 32GB,Almacenamiento de 4GB incorporado,Formatos de libros electrónicos compatibles: PDF, EPUB, TXT,,FB2, PDB, CHM, HTML, UMB, MOBI, RTF,Admite archivos protegidos por ADOBE DRM,Formato de imagen (escala de grises): JPEG, GIF, BMP,Solución de CPU: RK2818 ARM9+DSP,Pintura de goma en el gabinete,Conexiones: MicroUSB,Ranura para tarjeta MicroSD,Tiempo de lectura de hasta 20-25 horas,Tiempo de espera 200 horas...
Disponible:

  • 256863
  • EBOOK
  • Detalles de producto

    Detalles de producto

    DENVER
    256863
    9 Artículos
    2023-01-14
    Nuevo
  • Opiniones
  • Condiciones de venta

    Ibèrica ofereix la possibilitat de lliurar i instal·lar els electrodomèstics de gamma blanca de lliure instal·lació a el client final (Rentadores, assecadores, Rentaplats i frigorífics).

    Només has de sol·licitar-ho amb una nota al tancar la cistella posant les dades del client i el nostre equip de logística es posarà en contacte i realitzarà la entrega. Aquest servei només es pot contractar per a lliuraments a Catalunya per motius de quilometratge.

    Si té algun dubte truqueu-nos per informar-se al nostre equip comercial o mitjan un mail a info@comercialiberica.com i de seguida li respondrem.

chat Comentarios (0)
No hay opiniones del producto.

Productos relacionados