FRICOM. TELEFUNKEN TLK1800MX 185x60 NF INOX

Precios para usuarios registrados

VOLUMEN TOTAL (BRUTO): 335 L,VOLUMEN TOTAL (NETO): 318 L,VOLUMEN REFRIGERADOR (BRUTO): 237 L,VOLUMEN REFRIGERADOR TOTAL (NETO): 231 L,A+,NO FROST,DIMENSIONES (ALTO x ANCHO x PROFUNDO): 185,5 x 59,5 x 63,25 CM,LUZ LED EN REFRIGERADOR,VERDULERO,BANDEJAS DE CRISTAL DE SEGURIDAD,PUERTAS REVERSIBLES,RUEDAS DE FÁCIL MANEJO,GOMA ANTIBACTERIANA: PREVIENE LA CREACIÓN DE MICROORGANISMOS Y BACTERIAS,,CONSERVANDO EL INTERIOR DE MANERA MÁS EFICIENTE....
Disponible:

  • 220196
  • COMBI
  • Detalles de producto

    Detalles de producto

    TELEFUNKEN
    220196
    3 Artículos
    2017-07-17

    Ficha de datos

    Eficiencia energética
    A+
    Altura Frigo
    85 - 139Cm.
    Color del producto
    Inox
    Nuevo
  • Opiniones
  • Condiciones de venta

    Ibèrica ofereix la possibilitat de lliurar i instal·lar els electrodomèstics de gamma blanca de lliure instal·lació a el client final (Rentadores, assecadores, Rentaplats i frigorífics).

    Només has de sol·licitar-ho amb una nota al tancar la cistella posant les dades del client i el nostre equip de logística es posarà en contacte i realitzarà la entrega. Aquest servei només es pot contractar per a lliuraments a Catalunya per motius de quilometratge.

    Si té algun dubte truqueu-nos per informar-se al nostre equip comercial o mitjan un mail a info@comercialiberica.com i de seguida li respondrem.

chat Comentarios (0)
No hay opiniones del producto.

Productos relacionados