CAFET. PHILIPS L OR BARISTA LM8012/00 BLANCA

Precios para usuarios registrados

Doble espresso, doble de placer Satin Blanc Volúmenes de café ajustables de 25 ml a 220 ml Capacidad del depósito de agua 1L Presión de la bomba 19 bar 1450 W Indicador de eliminación de cal Piezas aptas par el lavavajillas Boquilla desmontable Bandeja de goteo desmontable Depósito de agua extraíble Desconexión automática Detención de preparación del café Dimensiones del producto (An. x Pr. x Al.) 180 x 400 x 280 mm *...
Disponible:

  • Detalles de producto

    Detalles de producto

    PHILIPS
    03173083
    58 Artículos
    2022-03-11
    Nuevo
  • Opiniones
  • Condiciones de venta

    Ibèrica ofereix la possibilitat de lliurar i instal·lar els electrodomèstics de gamma blanca de lliure instal·lació a el client final (Rentadores, assecadores, Rentaplats i frigorífics).

    Només has de sol·licitar-ho amb una nota al tancar la cistella posant les dades del client i el nostre equip de logística es posarà en contacte i realitzarà la entrega. Aquest servei només es pot contractar per a lliuraments a Catalunya per motius de quilometratge.

    Si té algun dubte truqueu-nos per informar-se al nostre equip comercial o mitjan un mail a info@comercialiberica.com i de seguida li respondrem.

chat Comentarios (0)
No hay opiniones del producto.

Productos relacionados