BASCULA BEURER BF600 DIAGNOSTICA BLUETOOTH NGRA

Precios para usuarios registrados

BEURER CONNECT - HEALTH MANAGER,MEDICIÓN 180 KG / 100 GR,PANTALLA LCD RETROILUMINADA GRANDES DÍGITOS (2.6 CM),MEDICIÓN PESO CON CÁLCULO BMI,FUNCIÓN TECNOLOGÍA BLUETOOTHSMART (4.0)*. APP PARA DESCARGAR,TRANSMISIÓN AUTOMÁTICA DE LOS DATOS VÍA BLUETOOTH SI LA APP ESTÁ ABIERTA,4 ELECTRODOS DE ACERO INOXIDABLE MATE,MEMORIA PARA 8 PERSONAS,PUESTA EN MARCHA ENCENDIDO RÁPIDO,APAGADO AUTOMÁTICO,VIDRIO SEGURIDAD,SIST. DE PESO EN KG/LB/ST,PILAS (2X1.5 V AAA),MEDIDOR:,- INDICACIÓN GRASA CORPORAL: 0.1%.,- INDICACIÓN AGUA CORPORAL: 0.1%.,- INDICACIÓN RATIO MUSCULAR: 0.1%.,- REGULADOR DEPORTISTAS 5 NIVELES....
Disponible:

  • Detalles de producto

    Detalles de producto

    BEURER
    225938
    24 Artículos
    2018-01-31
    Nuevo
  • Opiniones
  • Condiciones de venta

    Ibèrica ofereix la possibilitat de lliurar i instal·lar els electrodomèstics de gamma blanca de lliure instal·lació a el client final (Rentadores, assecadores, Rentaplats i frigorífics).

    Només has de sol·licitar-ho amb una nota al tancar la cistella posant les dades del client i el nostre equip de logística es posarà en contacte i realitzarà la entrega. Aquest servei només es pot contractar per a lliuraments a Catalunya per motius de quilometratge.

    Si té algun dubte truqueu-nos per informar-se al nostre equip comercial o mitjan un mail a info@comercialiberica.com i de seguida li respondrem.

chat Comentarios (0)
No hay opiniones del producto.

Productos relacionados